Vacature Ondersteunende HR Administratief mw. Eindhoven

17 October 2017

Functieomschrijving

Voor een internationale logistieke dienstverlener zijn wij op zoek naar een ondersteunende HR Administratief medewerker. Als HR Administratief medewerker ben je ondersteunend aan de HR afdeling. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor aanmaken van contracten voor medewerkers en maken van indiensttredingsformulieren.

Eisen

P&o medewerker MBO+ werk en denk niveau, je kan werken met MS Office, je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pré, je kan accuraat te werk gaan, je bent flexibel en stressbestendig.Gevraagd opleidingsniveau: minimaal MBO.Voor deze functie wordt minimaal 1 ja(a)r(en) relevante werkervaring gevraagd.Meer informatie is te verkrijgen bij Adecco Regio Eindhoven, telefoonnummer (040) 239 49 99. Referentienummer van deze vacature: 002201742008.

Plaats:

Eindhoven

Sector:

Uitzend, W & S, detacheringsbranche

Opleidingsniveau:

MBO/ MTS

Dienstverband:

Fulltime

Reageren op deze vacature

Gerelateerde vacatures

Administratief medewerker

Rotterdam
Fulltime
MBO/ MTS

Als administratief secretarieel medewerker draag je zorg voor het registreren van basisgegevens over opleidingen, opleiders, opleidingslocaties en deelnemers in het opleidingsregistratiesysteem. Contacten onderhouden (telefonisch/mail/via systeem) me...

Bekijk

Administratief Medewerker

Rotterdam
Parttime
MBO/ MTS

De werkzaamheden voor deze functie betreft vooral het verwerken van data. Data-entry: het invoeren en controleren van gegevens omtrent de verzekeringen. Als administratief mederwerker werk je vooral op eABS (beurssystemen) UCIS (mainframe beurs).

Bekijk

Administratief Medewerker team LSR

Utrecht
Parttime
MBO/ MTS

De medewerker LSR is verantwoordelijk voor de ondersteuning van het landelijke selectietraject van rechters en raadsheren, onder meer door het opstellen van een planning, het verwerken van selectiegegevens en het informeren van kandidaten en geïnter...

Bekijk

Secretarieel administratief medewerker (26 uur)

Zeist
Parttime
MBO/ MTS

Plannen van scholingen, trainers erover mailen en presentie lijsten bijhouden. Algemene werkzaamheden administratief op het gebied van opleidingen.

Bekijk
Terug naar overzicht