Slotenservice Bloemendaal

Hang- en sluitwerk door uw slotenspecialist

Wat doet uw slotenmaker uit Bloemendaal voor u? Sloten- en beveiligingsspecialist Jim Ekelschot helpt u in Noord Holland, Zuid Holland en in de omgeving van Utrecht op een snelle en vakkundige manier bij het openen van deuren, het plaatsen en herstellen van hang- en sluitwerk en het repareren van deuren. Wij adviseren en monteren volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Vervangen en repareren van hang- en sluitwerk

Uw slotenexpert uit Bloemendaal is dagelijks actief in het monteren en renoveren van hang- en sluitwerk. Wij weten precies welk hang- en sluitwerk het beste gemonteerd kan worden in een bepaalde situatie. In Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht leveren en zetten wij onder meer de volgende soorten sloten:

  • Veiligheidsloten
  • Oplegsloten
  • Meerpuntsloten/ driepuntsloten
  • Mulitpoint hang- en sluitwerk
  • Mechanisch hang- en sluitwerk
  • Schuifpuisloten
  • Raamsloten

Heeft u vragen over deze soorten hang-en sluitwerk? Wij informeren u graag over hang- en sluitwerk en de mogelijkheden van bijvoorbeeld een meerpuntslot of een veiligheidslot. Een Slotenservice geeft u graag advies op maat.

SKG keurmerk

Het hang-en sluitwerk dat wij leveren is vaak voorzien van een SKG certificering (Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen). Dit instituut keurt beveiligingsproducten en deelt ze in drie categorieën in naar de mate van inbraakwerendheid. Hang- en sluitwerk kan één, twee of drie sterren hebben. Met gecertificeerd hang-en sluitwerk bent u verzekerd van kwalitatief goed hang- en sluitwerk en houdt u gemakkelijker inbrekers buiten de deur. Wij adviseren u graag over inbraakwerend hang- en sluitwerk en ook over de mogelijkheden van elektronische beveiliging. Neem hiervoor contact met één van onze medewerkers op.

Lees meer

Vestigingslocatie

Ik wil graag in contact komen


Selecteer een datum

Kies een tijd

Let op: Deze afspraak wordt nog door één van onze medewerkers bevestigd.